Sobre Nosaltres

Gestió Maresme i Costa Brava S.L.

Un equip d’advocats, gestors i economistes pluridisciplinari al vostre servei

Què és Gestió Maresme i Costa Brava?

Gestió Maresme i Costa Brava és una empresa nascuda per a satisfer les necessitats legals, jurídiques i administratives de persones de tots els àmbits.

La nostra feina s’orienta en el compliment normatiu, optimització en la gestió fiscal, comptable i laboral per a autònoms i PIMES.

També som un punt d’atenció a l’emprenedor (PAE). Oferim solucions integrals per a assessorar els nostres clients de forma global. Oferim serveis propis d’un despatx d’advocats, economistes, consultoria empresarial, assessoria laboral, assessoria fiscal i assessoria comptable.

Els nostres àmbits d’actuació són el dret civil, dret mercantil, dret fiscal, administratiu, dret penal i de gestió immobiliària i patrimonial. A més a més disposem gestor administratiu col·legiat que ens permet oferir un servei més especialitzat per mitjà de convenis amb l’Administració.

Oferim serveis immobiliaris amb honoraris a preus fixos i sense comissions per tant per cent. D’aquesta manera podem oferir als nostres clients serveis de qualitat a preus competitius. L’assessorament que oferim és a través d’un equip pluridisciplinari orientat a l’obtenció de l’òptim rendiment a través del coneixement del mercat immobiliari, estudi de viabilitat o planificació econòmica i la planificació fiscal. D’aquesta manera podem analitzar les diferents perspectives de la gestió empresarial amb una visió de 360° i optimitzar els recursos i operacions orientats a la millora continuada de la gestió empresarial maximitzant els beneficis i disminuint els costos.

Advocat

Sócrates Sánchez Moreno

socrates-sanchez-advocats-barcelona-e1589356226247.png

Què diuen els nostres clients?

Testimonis

A Gestió Maresme ens prenem molt seriosament la satisfacció dels nostres clients.

Edgar H.
Edgar H.
@edgarhugas
Llegir més
Advocats, gestors i economistes d'alta professionalitat. De tracte agradable i familiar. Molt recomenables
Alba Ferrer
Alba Ferrer
Llegir més
Professionals de categoria. Ens han tret de sobre moltíssima feina en la gestió del nostre negoci. Moltes gràcies!
Antonio Carrascal
Antonio Carrascal
Llegir més
Em varen salvar d'alguna mala experiència laboral important i ara són els meus advocats de referència. Molt recomanables.
Teresa Sanahuja
Teresa Sanahuja
Llegir més
Són grans gestors i assessors per a emprenedors. Em van ajudar des del principi a aixecar el meu negoci. Ens van ajudar molt, a mi i a la meva parella.
Pablo De La Torre
Pablo De La Torre
Llegir més
Són un bufet d'advocats del Maresme molt professionals, de tracte molt proper. El seu assessorament és clar i directe. Els recomano!
Victor Sánchez
Victor Sánchez
Llegir més
A casa ja confiàvem amb els advocats de Gestió Maresme des de fa molt temps. Sempre han estat al peu del canó.