Gestió immobiliària

al Maresme i Costa Brava

Oferim assessorament i gestió integral de propietats en condicions avantatjoses

Gestió i compravenda de propietats immobles que ofereixen valor afegit en comptar amb un equip pluridisciplinari format per advocats, economistes, pèrits i gestors administratius. 

Necessites assessorament?

Envia'ns un missatge!

Els nostres serveis de gestió immobiliària

Això és el que podem fer per tu

Gestió immobiliària Maresme

El nostre principal radi d’acció se centra en les zones de la Costa Brava i la província de Barcelona. Les zones del maresme on treballem més són les zones costaneres que s’estenen des de Malgrat, on tenim el despatx principal, fins a Montgat.

Gestió immobiliària Costa Brava

Els nostres serveis  també comprenen zones de la Costa Brava. Les zones de la Costa Brava on treballem més són les que s’estenen per tota la seva costa des de Cadaqués i Roses fins a Blanes.

gestion inmobiliaria malgrat de mar
Gestió immobiliària

Compravenda d'immobles

Serveis de gestió de compravenda de pisos, cases i locals amb honoraris a preus fixes, sense comissions per tant per cent.

pisos alquiler malgrat de mar
Cases, pisos i locals

Lloguer d'immobles

Oferim lloguers segurs estudiant la viabilitat de cada operació, minimitzant els riscos i oferint assegurances de protecció per impagament

tramitació escriptures inmobiliaria malgrat de mar
Liquidació d'impostos

Tramitació d'escriptures

Un cop feta la venda oferim servei de tramitació d’escriptures davant del Registre de la Propietat i liquidació d’impostos.

immobiliaria girona
Administració i gestió

Comunitats de veins

Oferim serveis d’Administració de comunitats i gestió patrimonial: Gestió econòmica, administrativa, legal i de manteniment

inversion inmobiliaria malgrat de mar
Professional

Inversions immobiliàries

Assessorament integral del mercat immobiliari, tendències del mercat, previsió fiscal, planificació econòmica, anàlisis de riscos. 

Tens preguntes?

FAQ

Aquí pots trobar resposta a algunes de les preguntes més feqüents dels nostres clients.

 • Escriptura de compravenda.
 • Nota simple informativa
 • Certificat acreditatiu d’estar al corrent en el pagament de l’
 • Impost de Bens Immobles.
 • Certificació d’estar al corrent de la comunitat de propietaris (si escau)
 • Certificat d’eficiència energètica
 • Cèdula d’habitabilitat.
 • Identificació personal, dipòsit de fiança i aval.
 • Títol de propietat acreditatiu.
 • Certificat d’eficiència energètica.
 • Cèdula d’habitabilitat.

El valor fiscal d’un immoble es refereix al mètode de l’Agència per a determinar el preu o valor d’un habitatge per al pagament d’impostos en cas de vendre, comprar o heretar la casa. Vendre un immoble per sota de la valor fiscal suposa el risc d’una declaració complementària de l’pagament d’impostos que caldria.

Comprar a concepte de “Cos Cert” significa que el comprador coneix la finca i compra com una unitat i per un preu únic independentment dels metres reals no podent reclamar a venedor, tot i que el pis té menys metres quadrats dels escripturats.

És el pacte de la reserva de la compravenda de béns mobles o immobles lliurant com a prova una quantitat de diners en concepte de senyal.

Confirmatòries: com a part de pagament del preu total. Si una de les parts no compleix, l’altra pot exigir-li el compliment del contracte o la seva resolució i la indemnització dels danys i perjudicis ocasionats.

Penitencials: quantitat que perdrà el comprador o haurà de retornar doblegades el venedor en cas que no es realitzi la compravenda en un termini determinat.

Penals: quantitat que perdrà el comprador. A diferència de les arres penitencials, el venedor no pot desistir del contracte: quantitat que perdrà el comprador o haurà de retornar doblegades el venedor en cas que no es realitzi la compravenda en un termini determinat.